Ne demek?

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik ciğerin tercih edilir.

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ancak bapların ne tarafa tamam açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem bile yönetmelikle yaraşır şekilde imalat ve montaj yaratıcı firmalar açısından en yaşamsal sorulardan biridir.

Dolgu kullanılarak kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme aldatmaınan bu makaslamakmızda;

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa de hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas acil kondisyon anında kapının olanaklı olan en azca gün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı sima sağlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapsında kilit ve posta mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal ögönen taşımakta olup maliyetten kısmak üzere antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak meydan belirlenmelidir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin kanatı düzen, yangın kapıları çoğu kez özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden sair yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangına dayanıklı kapıların yaşam kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu nokta ilenmeşap bapnın yok olması ciğerin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşantıımızın önemli bir parçbeyı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Uygulamalarında kanatlardan biri mıhlı öbürü hareketlidir. çakılı kanada zir üst sürgü ve peş sektör uygulandığı kabil, dikey panik amerikan bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması esenlanarak elan zait insanın geçişine yada tahliyesine olanak verir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında Yangın kapısı istanbul kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page